Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Ingatlanértékesítés, Biztosítás, Befektetés, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Finex őszi évnyitó rendezvény

Kardos Marti ajándék autót kapott a Finextől
Kardos Marti ajándék autót kapott a Finextől

Sikeresen lezajlott a Finex évente megrendezésre kerülő, őszi bankszakmai programsorozatának első rendezvénye. A résztvevők magas létszámának köszönhetően ismét a Prémium Apartmanház adott otthont a rendezvénynek. 

Az esemény különlegessége ünnepélyességében rejlett, hiszen nemcsak a partnereket köszöntötték újra a nyári szabadságokból visszatérve, de egy nyereményautó is átadásra került.

Eckert László, a Finex ügyvezetője köszöntötte a meghívott partnereket, majd Czakó Pál hitel üzletágvezető foglalta össze, milyen eredményeket értek el a partnerek és a Finex az eddigi évben. Ezt követően Kancsár Roland hitel és LTP szakértő bemutatta a jelenleg futó „Finex Erzsébet Akció”-t, melyben 2017. 09.01. és 2017. 09.30. között lehet részt venni. 

A nap fénypontja a nyereményautó átadása volt, melyet Kardos Márti kapott kimagasló teljesítményéért. Márti az ünnepélyes átadást követően beszélt saját értékesítési módszereiről, tapasztalatairól, melyekkel már 6 éve erősíti a Finex kiváló csapatát. Elmondása szerint sikereihez a Finex támogatása és a kollégák segítőkészsége is nagyban hozzájárul, melyet egyik előadásában sem felejt megköszönni.A délutáni programok főszereplői a Sberbank és az OTP Bank voltak. Sberbanktól a személyi kölcsönökről tartott előadást Bodó Zita, majd őt követte az OTP Bank-tól Erdei Zoltán a komplex értékesítéssel és a jelenleg futó akciójuk eredményeivel. A kubai nyereményutazásra természetesen Finexes partnerek is esélyesek, melyről még a későn ébredők sem késtek le. 

A rendezvény a szokásos fergeteges hangulatban telt, melynek folytatása a jövő héten a Finex irodájában zajlik a Budapest Bank és az FHB Bank meghívásával, illetve kódszerzési lehetőséggel.


avatar

Kocsis Krisztina