Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Készülhetnek a bankok óriási ellenőrzés jön

A bankok még tavaly vállalták a hitelezési feltételhez kötött kamatcsere (HIRS) tendereken, hogy növelik a hitelezési aktivitásukat. Ebben összesen 17 kereskedelmi bank vett részt, akik 200 millió forint értékben vállalták, hogy növelik a kis- és középvállalati szektornak nyújtott hiteleiket, ezt ellenőrzi most a Magyar Nemzeti Bank.

Magnet Bank - térjen be hozzánk egy ebédre

Érdekes ügyfélcsalogató módszert választott a Magnet Bank, de valljuk be, valószínűleg sokaknak tetszik majd. A Bartók Béla úti fiókban már ebédelni is lehet. A 2010. április 30-tól MagNet Magyar Közösségi Bank néven működő, teljesen magyar tulajdonú közösségi bank már rendelkezik egy bankfiókkal a Balassi Bálint utcában, amely egyben egy fair trade kávézó is.

Új fiókmodell és változások várhatóak az Erste fiókhálózatában

Ez év június 30-tól több nagyvárosban vonja össze fiókjait az Erste, melyet a megváltozott ügyfélszokások és lejáró bérleti szerződések indokolnak. Budapesten, Debrecenben , Pécsett és Miskolcon összesen nyolc fiókot vonnak össze, míg a hatvani fiók bezárásával megszűnik az ERste jelenléte a településen.