Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Falun tervezik a legtöbb lakásfelújítást

A háztartások 5,9 százaléka biztosan, 16,7 százaléka valószínűleg egy nagyobb összeget fog költeni lakóingatlanára a következő egy évben. Ha ezek a tervek mind megvalósulnak, akkor mintegy 883 ezer lakáson végezhetnek el kisebb-nagyobb munkálatokat 2022 végéig - derül ki a GKI és a Masterplast közös januári felméréséből.


A lakásfelújítás pontos számolással indul

Az év eleje óta igényelhető vissza nem térítendő otthonfelújítási támogatás. Azzal több célja is van az államnak. Javítani akarja a családok lakhatási körülményeit, s ezzel a hazai lakásállomány minősége összességében is javul. Továbbá a támogatás igénybevétele fehéríti az építőipari tevékenységet, ez is egy cél.

Lakásfelújítás: a szándék megmaradt

Jó hír az állami támogatás és a személyi jövedelemadó-visszatérítés, rossz a hitelkamatok növekedése és az erősödő infláció: a lakásfelújítási programra - melyben 3 millió forintig a fele költséget visszaigényelhetjük – elsősorban a családi házban, falun élők kacsingatnak. Eddig ötvenezren igényelték vissza a befektetett pénzük ötven százalékát.