Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Marad a zöld hitel, de szigorodnak a feltételek

Az NHP Zöld Otthon Program 2021 októberi indulása óta több mint 135 milliárd forintnyi hitelszerződést kötöttek. A bankokhoz benyújtott hitelkérelmek volumene elérte a program 200 milliárd forintos keretösszegét, ezért a Bankszövetség a ZOP folytatását kérte az MNB-től. A Monetáris Tanács a most a program keretösszegének 100 milliárd forinttal történő megemelése mellett szigorításokról is döntött.

A klímaváltozás és a hitelezés összefüggései

Magyarország is a melegedő országok közé tartozik: előrejelzések szerint 2100- ig növekedni fog nyáron a hőségnapok száma, illetve a maximum hőmérsékletek is előreláthatóan emelkedni fognak. A vizsgált amerikai jelzálog hitelezés példájából és a környezeti fenntarthatóságot előmozdítani kívánó jegybanki célokból is látható, hogy egy-egy klímacélnak a (regionális) gazdaságra és a társadalomra is komoly hatása lehet.