Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

A jegybank szigorításokat javasol a lakáshitelek piacán

A lakáspiac túlértékeltsége növekvő aggodalomra ad okot, ez ellen a jegybank a banki tőkekövetelmények szigorításával is felléphet a közeljövőben – állapítja meg az MNB friss Pénzügyi stabilitási jelentése. A jegybank a CSOK mellé felvehető 3%-os hitel újragondolását is felvetette, a kamatstop esetében pedig célzott meghosszabbítást javasol.

Csúcson a magyarok hitelétvágya

Az egy évvel korábbihoz képest, harmadával több, összesen 111,4 milliárd forintnyi lakáshitel-szerződést kötöttek novemberben a háztartások – derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adataiból. A hitelfelvételi kedv első sorban annak köszönhető, hogy nagyon kedvező kamatkörnyezet volt Magyarországon, egészen az MNB kamatemelési ciklusának kezdetéig, 2021 júniusáig. Emellett a számos otthonteremtési támogatás is ösztönzött hitelfelvételre – mondta az RTL Klub reggeli műsorában a Financial Expert hitelszakértője.