Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Az árak és hitelkamatok nőttek, a kereslet maradt az ingatlanpiacon

A csendesebb április után májusban újra erősödött a lakóingatlan-piac: országosan 12 519 lakóingatlan cserélt tulajdonost, és 140 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett előrejelzésből.

Csúcsok után lassulás jöhet az ingatlanpiacon

A magyarországi lakáspiacon a tavalyi év minden szempontból túlszárnyalta az előzetes várakozásokat, hiszen a forgalom bővülése mellett dinamikus áremelkedés jellemezte 2021-et, derül ki a KSH és az MNB legfrissebb, 2021. IV. negyedévét is feldolgozó lakásárindexeiből. A szakértők a kereslet és az áremelkedés visszaesését prognosztizálják.

Lakáspiac: Az első félév erősebb lehet mint a második

A januári indulás meghatározza az év hátralévő részében várható folyamatokat, a keresletet és a lakáspiaci forgalmat tekintve. Márpedig 2022 első három hetében az új és használt lakások iránt érdeklődők száma 8 százalékkal haladta meg a járvány előtti – 2020 januárjában látott – szintet, ez pedig erős évkezdést jelent.