Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Az árak és hitelkamatok nőttek, a kereslet maradt az ingatlanpiacon

A csendesebb április után májusban újra erősödött a lakóingatlan-piac: országosan 12 519 lakóingatlan cserélt tulajdonost, és 140 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett előrejelzésből.

Lakáspiac: Az első félév erősebb lehet mint a második

A januári indulás meghatározza az év hátralévő részében várható folyamatokat, a keresletet és a lakáspiaci forgalmat tekintve. Márpedig 2022 első három hetében az új és használt lakások iránt érdeklődők száma 8 százalékkal haladta meg a járvány előtti – 2020 januárjában látott – szintet, ez pedig erős évkezdést jelent.

Jobban drágulhatnak a használt lakások

A lakáspiac az élénkülés jeleit mutatja és ennek folytatódása várható a közeljövőben is. 2021 végén ugyan a lakosság érezhetően optimistábbá vált. Az országos és a fővárosi lakáspiaci index értéke is két és féléves csúcsára emelkedett. A használt lakások árai a következő 12 hónapban 3-6%, az új lakásokéi 7%-kal emelkedhetnek – derül ki a Gazdaságkutató Intézet és a Masterplast közös felméréséből.