Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Készülhetnek a bankok óriási ellenőrzés jön

A bankok még tavaly vállalták a hitelezési feltételhez kötött kamatcsere (HIRS) tendereken, hogy növelik a hitelezési aktivitásukat. Ebben összesen 17 kereskedelmi bank vett részt, akik 200 millió forint értékben vállalták, hogy növelik a kis- és középvállalati szektornak nyújtott hiteleiket, ezt ellenőrzi most a Magyar Nemzeti Bank.

Milliókkal is ráfizethetünk: fix vagy változó kamatozású hitelt vegyünk fel?

Egyre többen választják a változó helyett a fix kamatozású lakáshiteleket. Ugyan biztonságérzetet adhat, ha évekig nem változik a törlesztőrészletünk, azonban könnyen előfordulhat, hogy ezért a biztonságért a magasabb kamat miatt milliókkal többet kell visszafizetnünk. Kiszámoltuk, mikor melyik hitel lesz olcsóbb.

Jönnek a “Fogyasztóbarát hitelek”

Nem kell sok hozzá, hogy még az ősz beköszönte előtt hozzájuthatunk úgynevezett fogyasztóbarát hitelekhez. Az MNB egy „fogyasztóbarát lakáshitel” minősítés bevezetéséről döntött, melynek lényege, hogy azon banki termék-konstrukciók, amelyek az MNB által támasztott szigorú elvárásoknak megfelelnek, pályázhatnak a jegybank által odaítélt minősítés és az ahhoz kapcsolódó logó használatára.