Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Erősödő online személyi hitel

A digitális folyamatok koronavírus-járvány nyomán látott megerősödése a banki hitelezésben is látható. A személyi hitel kihelyezésen belül az online értékesítési csatornák súlya a járvány után közel kétszeresére nőtt, ami a hitelkockázatokban egyelőre nem járt érdemi változással. A digitális hitelek további térnyerését az MNB Minősített Fogyasztóbarát Minősítése is támogatja – közölte az MNB.

Sokan fordulnak a személyi kölcsön felé

Egyre tudatosabban választanak a hitelek közül a magyarok: az év első két hónapjában jelentősen, 34 százalékkal nőtt a banki ajánlatokat összehasonlítók száma – tudtuk meg a BankRáció.hu adataiból. Az érdeklődők számának növekedése nem meglepő, mivel a növekvő reálbérek és az alacsony hitelkamatok miatt egyre nyitottabb a lakosság a hitelekre.