Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Legfrissebb híreink

Kergeti az infláció mértékét a Bónusz Magyar Állampapír

A következő egy évben közel 11 százalékos kamatot fizető, 3 éves futamidejű Bónusz Magyar Állampapír tűnik a legjobbnak a rövid befektetési időtávval rendelkező lakossági ügyfelek számára. Megtakarításunk azonban e konstrukcióban is elértéktelenedik a jelenlegi inflációs környezetben. Kivételt csak az inflációkövető Prémium Magyar Állampapír jelent, mely 4 év alatt nagyságrendileg 40 százalékos hozamot nyújthat.

A nemfizetők drágítják a hiteleket

A követeléskezelők még nem érzékelik, hogy a hitelmoratórium részleges megszüntetése miatt nőtt volna a nem fizető adósok aránya. Az első, jelentősebb nemfizetési hullámra, a nem fixált kamatozású hitelek kamatainak drámai megemelkedése miatt lehet majd számítani. Emiatt is érdemes még mindig fixáltatni a kölcsönünket, ehhez szakember segítségét kérni.

A Zöld Otthon Program viszi a prímet az újlakás-hiteleknél

Az év második felében azonban visszafogottabb hitelezés valósulhat meg, a bankok várakozásai alapján mind a háztartási-, mind a vállalati szegmensben a hitelfeltételek szigorítása, és ezzel párhuzamosan a hitelkereslet visszaesése várható. A negyedév során a ZOP a lakáshitel-kihelyezéseken belül 33 százalékos, az új lakáscélon belül 85 százalékos részesedést ért el.

Szinte mindig van jobb ajánlat, mégis alig váltjuk ki a hitelünket

A hazai piacon a hitelkiváltások ritkának számítanak, emiatt a banki verseny elsősorban a szerződéskötés ideje előttre korlátozódik, a hitel létrejötte után már limitált. Pedig érdemes néhány évente megvizsgálni hitelünket, nincs-e jobb termék a piacon, nem érdemes-e hitelkiváltásban gondolkodni. Havonta tízezreket, a teljes futamidő alatt akár milliós összeget spórolhatunk meg egy-egy jó ajánlattal: ennyit érhet egy pénzügyi szakember segítsége.