Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Hitel üzletág

Egyre többen fordulnak hozzád, hogy segíts nekik megoldani a hitelezési gondjaikat?

Olyan vállalkozások kerültek a látómeződbe, akik élni szeretnének hitelezési lehetőségeikkel? Mivel ez a legrégebbi üzletágunk és a legtöbb partnerünk hitelezéssel is foglalkozik, elengedhetetlen volt, hogy szakmailag is a legfelkészültebbek egyike legyünk. Fontos, hogy az állandóan változó körülményekről azonnal tudj!

Mi ezzel az üzletággal a célunk?

Szolgáld ki az ügyfeleidet hitel oldalon is. Pontosan tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű feladat a mai nehézkes hitelezési politika mellett, viszont hitelre mindig szükség lesz. Azt szeretnénk, hogy szakmailag és technikailag is a legfelkészültebb hitelezők egyike legyél. A pénzügyi partnerek kiválasztásánál a következő szempontokat vettük figyelembe: olyan pénzintézetek a szerződött partnereink, akik megbízhatóan, felelőséggel, az ügyfeleid érdekeit szem előtt tartva dolgoznak. Ugyanakkor fontosnak tartottuk, hogy sokszínű legyen ez a paletta, hiszen vannak bankok, akik kifejezetten egy-egy szegmensben vannak igazán otthon.

Milyen támogatást kapsz a FinExtől?

Csak akkor tudsz ezen a piacon hosszútávon boldogulni, ha minden információ a birtokodban van. Ezért egy teljesen egyedülálló szoftvert programoztunk Neked, ami a mindennapi munkád nélkülözhetetlen része. Ez: az ONEX! Olyan online felületet kapsz, ahol mindent elérhetővé tettünk számodra. Összbanki kalkulátorunkkal pedig egy ajánlat elkészítése gyerekjáték. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásokra is. Kérünk, ne kötelező és felesleges, időrabló oktatásokra gondolj! A banki oktatások mellett, havi rendszerességgel szervezünk értékesítés technikai képzéseket is, hogy a tudásod minél szerteágazóbb legyen!

Milyen termékek értékesítésében vehetsz részt?

Minden terméket értékesíthetsz, ami a bankok kínálatában szerepel és a szerződéseink lehetővé teszik. Legyen szó építési hitelről, egy egyszerű lakásvásárlási hitelről, személyi kölcsönről, vállalati hitelről, vagy hitelkártyáról, bankszámláról. Nemcsak jutalékban, de szolgáltatásban is szeretnénk, hogy Neked a legjobb legyen!

Kik értékesíthetik ezeket a terméket?

Szinte mindenki. Ugyanakkor közös érdekünk a minőségi ügyfélkiszolgálás, amely csak naprakész termék és piacismerettel, illetve felkészült tanácsadócsapattal lehetséges. A termékek értékesítését minden olyan partnerünk végezheti, akinek van élő FinEx partneri szerződése, rendelkezik banki szerződésekkel és megfelel a jogszabályi feltételeknek.