Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Ingatlanértékesítés, Biztosítás, Befektetés, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Ingatlan üzletág

Gyere velünk és légy részese a Csapatunknak!

A FinEx 2013-ban elindította az ingatlanirodáját és szeretnénk Téged is a csapatunkban tudni! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és vágj bele az ingatlanközvetítésbe!

Mi ezzel az üzletággal a célunk?

Egy olyan lehetőséget biztosítani Neked, ahol nem vagy rabja egy rosszul megkötött szerződésnek. Minden megszerzett tudásunkat szeretnénk Neked odaadni. Mindent a rendelkezésedre bocsátunk, ami ahhoz kell, hogy egy profi környezetben tudj dolgozni.

Stratégiai partnerünk a FinEx Ingatlan.(ide lehet link ami a finex ingatlan oldalra mutat)

Milyen támogatást kapsz a FinExtől?

Nézzük mit kapnak azok a partnereink, akik már csatlakoztak hozzánk: Marketingtámogatásként: arculati elemeket, logót, névjegykártyákat, kirakati sablonokat, táblákat, plakátokat, mappákat, reklámanyagokat, korlátlan hirdetési lehetőségeket szinte az összes ingatlanportálon. Háttértámogatásként: ingatlan-nyilvántartó és párosító rendszert, igényekhez igazítható nyilvántartás, áttöltési lehetőség hirdetési portálokhoz, hasznos kiegészítők (pl. illeték-kalkulátor), telefonflotta, weboldal, levelezőrendszer Képzések: gyakorlatorientált képzés, irodavezetési továbbképzések, vezetőképzés.

Milyen termékek értékesítésében vehetsz részt?

Egy ingatlaniroda a legjobb hely arra, hogy komplex pénzügyi szolgáltatást nyújts! Ezért a határ a csillagos ég! Hitel, LTP, Biztosítás, Pályázat, Energetikai tanúsítvány. Velünk mindet könnyedén megteheted, hiszen mindegyik egy-egy különálló saját üzletágunk, így a támogatásunk garantált!

Kik értékesíthetik ezeket a terméket?

Olyan partnerek jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek ingatlanos tapasztalattal. Szeretnének részesei lenni egy innovatív csapatnak és elszántak, hogy Ők legyenek a legjobbak ezen a területen.

Ingatlanozz másként!

Annyi mondanivalónk van még Neked, amit itt képtelenség megtenni, ezért küldj nekünk egy üzenetet az elérhetőségeiddel, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot!