Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Ingatlanértékesítés, Biztosítás, Befektetés, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Lakástakarék üzletág

Ugye abban egyetértünk, hogy előbb-utóbb mindenki költ az otthonára?

A FinEx Magyarország egyik legnagyobb LTP hálózatát üzemelteti, ezért Neked is itt a helyed! Nálunk lehetőséged van csapatépítésre is.

Mi ezzel az üzletággal a célunk?

Felismerve azt az igényt, hogy egyre többen választják a megtakarítás ezen formáját, döntöttük el, hogy külön üzletágat hozunk létre neki. A célunk, hogy azok a partnerek, akik minket választanak mindent megkapjanak ahhoz, hogy sikeresek, felkészültek és motiváltak legyenek!

Stratégiai partnerünk az OTP Lakástakarék Zrt.

Milyen támogatást kapsz a FinExtől?

Mindent a rendelkezésedre bocsátunk, ami ahhoz kell, hogy az LTP-t értékesíteni tudd. Nézzük pontosan mikre gondolunk: ahhoz, hogy a legjobb légy, fontosnak tartjuk, hogy részt vegyél azokon a képzéseinken, ahol megtanítunk Neked mindent. Legyen szó a termékről, a piaci környezetről, magáról az értékesítésről vagy arról, hogy miként haladj végig egy ügyféltárgyaláson a hideghívástól az ajánlatkérésig! Ezeken felül természetesen azokat a technikai feltételeket is biztosítjuk Neked, amivel egy ügyfélhez ellátogathatsz. Dossziék, felmérőlapok, ajánlatok, szerződések, de adunk Neked névjegykártyát is! Ugyanakkor a jutalékunkban sem fogsz csalódni!

Milyen termékek értékesítésében vehetsz részt?

Az OTP Lakástakarék termékeit, legyen szó lakossági LTP-ről vagy társasháziról.

Az ERSTE Lakástakarék termékeit, legyen szó lakossági LTP-ről vagy társasháziról.

Kik értékesíthetik ezeket a terméket?

Közös érdekünk a minőségi ügyfélkiszolgálás, amely csak naprakész termék- és piacismerettel illetve felkészült tanácsadókkal lehetséges. A termékek értékesítését minden olyan partnerünk végezheti, akinek van élő FinEx partneri szerződése, rendelkezik banki szerződéssel és megfelel a jogszabályi feltételeknek.