Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Ingatlanértékesítés, Biztosítás, Befektetés, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Pályázat üzletág

Sokszor kellett elutasítanod egy-egy pályázati igényt, mert nem tudtad rá a választ?

Olyan vállalkozások kerültek a látómeződbe, akik élni szeretnének a pályázati lehetőségeikkel? Mindent tudni szeretnél az aktuális pályázati lehetőségekről?

Mi ezzel az üzletággal a célunk?

Egy olyan lehetőséget adni a kezedbe, amivel az ügyfeleid pályázati igényeit ki tudd elégíteni. Szeretnénk, hogy az elnyerhető pályázatok zömét rajtad keresztül a vállalkozó ügyfeleid el is tudják érni! Természetesen nem kell, hogy szakértője legyél a témának, elég ha mi azok vagyunk benne.

A stratégiai partnerünk: a FinEx saját pályázatíró cége.(ide lehet link ami a finex palyazatiro oldalra mutat)

Finanszírozásban pedig a BG Hitel és Lízing az együttműködő partnerünk.

Milyen támogatást kapsz a FinExtől?

A FinEx végez helyetted szinte minden munkát! Ez azt jelenti, hogy Neked csak az ügyfél igényét kell felénk továbbítanod az érdemi munkát mi végezzük el. Ugyanakkor minden részfolyamatról azonnali tájékoztatást küldünk Neked, így pontosan tudod, hogy ügyfeled pályázata éppen milyen szakaszban van.

Milyen termékek értékesítésében vehetsz részt?

Szinte minden kiírt pályázatra van megoldásunk. Mivel szinte minden esetben mi dolgozunk helyetted, ez azt jelenti, hogy Neked csak egy igényt kell felmérned és elküldeni azt nekünk. Velünk gyerekjáték lesz megoldani egy-egy pályázatot, mert zömmel mi dolgozunk majd helyetted!

Mindent tudni szeretnél az aktuális pályázati lehetőségekről?

Annyi pályázat került megvalósításra az elmúlt években, hogy nem tehettük meg, hogy pont ezzel nem foglalkozunk! Éppen ezért született meg a saját pályázatíró cégünk! Fontos, hogy az állandóan változó körülményekről azonnal tudj!