Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Panaszkezelés

A HPT 288§ alapján a pénzügyi intézmény és a független közvetítő biztosítja, hogy az ügyfél a pénzügyi intézmény és a független közvetítő magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse. 

Panaszkezelési eljárásrend dokumentum.

Személyesen:

1143 Budapest, Stefánia út 16. msz.f. 1

Munkanapokon: 08 órától 16 óráig

Telefonon:

06-20/773-7377 - Komjáti Erika

Hétfő, kedd, szerda, péntek: 08 órától 16 óráig, csütörtök: 08 órától 20 óráig

Elektronikus úton:

Amennyiben Ön panasszal kíván élni, kérjük töltse le az alábbi dokumentumot és juttassa el elektronikus úton az alábbi e-mail címre: komjati.erika@financialexpert.hu, illetve postai úton Komjáti Erika részére az alábbi címre: Financial Expert Kft. 1143 Budapest, Stefánia út 16. mfsz.1. 

Panaszkezelési dokumentum


Az alábbi dokumentumok segítségével tájékozódhat az Önnel kapcsolatban álló közvetítő alvállalkozó (pénzügyi tanácsadó) törvényi megfelelőségéről és segítséget kaphat a megalapozott hiteligénylői döntéshozatallal kapcsolatosan:

Financial Expert Kft. üzletszabályzat és általános szerződési feltételek

Ezúton is tájékoztatni kívánjuk, hogy az MNB ajánlása, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007.évi CXXXVI. törvény rendelkezései alapján az ügyfél-átvilágítás körében szükséges az Ön személyes adatainak rögzítése.

Személyes adatai, valamint az Önhöz köthető banki termékekkel kapcsolatos igénylések és ajánlatok, védett környezetben, adatbázisunkban kerülnek tárolásra mindaddig, amíg a kapcsolódó banki termékek futamideje azt szükségessé teszi. Személyes adatainak megtekintése kizárólag az Önnel kapcsolatban álló pénzintézet számára, jelen szerződés megbízottja - közvetítő alvállalkozó -, illetve megbízója - Financial Expert Kft. - számára, és külön kérésre hatósági szerveknek lehetséges.

Az eljárás a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXII. törvény 2/9 pontja értelmében adatkezelésnek minősül, ezért szükséges, hogy Ön, mint a fenti szolgáltatás igénybe vevője hozzájárulását adja a fenti személyes adatai kezeléséhez és szükséges, hogy a folyamatról Önt megfelelően tájékoztassuk.