Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Biztosítás, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Rólunk mondták

K. Attila

2015 febr. Hitel

Köszönöm a FinEx tanácsadójának, hogy segített a legjobb lakáshitelt kiválasztani annyi ajánlat és bank közül. Rengeteg időt és kb. 1 millió forintot megspórolt nekem. Biztos, hogy nélküle ma több ezer forinttal lenne nagyobb a törlesztő részletem.

Á. Csaba

2015 ápr. Lakástakarék

Nem tudtam, hogy van olyan lehetőség, ahol minden 10.000 Ft-om után az államtól kapok 3.000 Ft-ot. Hála a FinEx üzletkötőjének, ezzel a páratlan megtakarítási formával most meg tudom venni álmaim otthonát. A szüleim pedig napi pár száz forint megtakarítással tudják korszerűsíteni a sajátjukat.

M. Balázs

2015 jún. Biztosítás

Mindig gondban voltam, amikor a biztosításaimat kellett intéznem. Nem tudtam, hogy hol, mit kapok a pénzemért. Amikor a lakásbiztosításomat vagy a kötelezőmet, CASCO-mat számoltam, sosem láttam át a lehetőségeimet. Ekkor találkoztam a FinEx biztosítási szakértőjével és megmutatta a különbségeket. Jó tudni, hogy a legjobbat, legolcsóbbat választottuk és ezzel biztonságban tudhatom a szeretteimet.

B. Tamás

2015 dec. Befektetés

Nem akartam bankbetétben tartani a pénzemet, annyira kevés volt a kamat. Ugyanakkor szerettem volna biztonságos, kiszámítható és magas hozamot elérni, ha lehet, tőkegaranciával. Örülök, hogy a FinEx értékesítő munkatársát választottam, mert megmutatta az összes lehetőséget és közösen kiválasztottuk a legjobbat.

N. Zoltán

2016 jan. Ingatlan

Lakást venni nem egyszerű feladat. Olyan dolgokra kell figyelni, amikre nem is gondoltam volna. A FinEx ingatlanszakértője mindenben segített, így kevés idő megtaláltuk azt a lakást, ahol a most 2 és 4 éves gyerekeim felnőhetnek. Nem beszélve arról, hogy az ügyvédet, az értékbecslést, a hitelt és a biztosítást is ő intézte, amivel rengeteg időt és pénzt spórolt nekünk.

V. Erika

2016 márc. Pályázat

Annyira bonyolultnak tűntek a folyamatok, annyi pályázat volt, ami közül választhattam volna. Azt sem tudtam, melyik irányba menjek egészen addig, amíg nem találkoztam a FinEx pályázatíróival. Köszönöm nekik, hogy megoldották a vállalkozásom és a családom életét!

M. Alexandra

2016 máj. Mobilflotta

Az utóbbi időben rengeteg volt a telefonszámlánk. Ma már gyermekeim is telefonálnak, ami jó, mert így tudom őket a legnagyobb biztonságban. Sajnos ezzel a fizetendő összeg is duplájára, triplájára nőtt. A legjobbkor találkoztam a FinEx mobilflottájával, ahol most összesen annyit fizetek, mintha csak egy telefon lenne a családban, tehát a felét, harmadát. Egymással is ingyen beszélünk, akár órákig is. Köszönöm.