Nálunk minden adott!


Személyi kölcsön, Hitelkártya, Lakossági folyószámla, Lakáshitel, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Vállalati hitel, Ingatlanértékesítés, Biztosítás, Befektetés, Összbanki kalkulátorok, Hírlevél, hirdetmény, oktatási anyagok, Oktatások, képzések, Értékesítés technikai továbbképzések, Szakmai napok, Nyereményutak, incentive-ek, Kiemelkedően magas jutalékok

Rólunk mondták

K. Attila

2015 febr. Hitel

Köszönöm a FinEx tanácsadójának, hogy segített a legjobb lakáshitelt kiválasztani annyi ajánlat és bank közül. Rengeteg időt és kb. 1 millió forintot megspórolt nekem. Biztos, hogy nélküle ma több ezer forinttal lenne nagyobb a törlesztő részletem.

Á. Csaba

2015 ápr. Lakástakarék

Nem tudtam, hogy van olyan lehetőség, ahol minden 10.000 Ft-om után az államtól kapok 3.000 Ft-ot. Hála a FinEx üzletkötőjének, ezzel a páratlan megtakarítási formával most meg tudom venni álmaim otthonát. A szüleim pedig napi pár száz forint megtakarítással tudják korszerűsíteni a sajátjukat.

M. Balázs

2015 jún. Biztosítás

Mindig gondban voltam, amikor a biztosításaimat kellett intéznem. Nem tudtam, hogy hol, mit kapok a pénzemért. Amikor a lakásbiztosításomat vagy a kötelezőmet, CASCO-mat számoltam, sosem láttam át a lehetőségeimet. Ekkor találkoztam a FinEx biztosítási szakértőjével és megmutatta a különbségeket. Jó tudni, hogy a legjobbat, legolcsóbbat választottuk és ezzel biztonságban tudhatom a szeretteimet.

B. Tamás

2015 dec. Befektetés

Nem akartam bankbetétben tartani a pénzemet, annyira kevés volt a kamat. Ugyanakkor szerettem volna biztonságos, kiszámítható és magas hozamot elérni, ha lehet, tőkegaranciával. Örülök, hogy a FinEx értékesítő munkatársát választottam, mert megmutatta az összes lehetőséget és közösen kiválasztottuk a legjobbat.

N. Zoltán

2016 jan. Ingatlan

Lakást venni nem egyszerű feladat. Olyan dolgokra kell figyelni, amikre nem is gondoltam volna. A FinEx ingatlanszakértője mindenben segített, így kevés idő megtaláltuk azt a lakást, ahol a most 2 és 4 éves gyerekeim felnőhetnek. Nem beszélve arról, hogy az ügyvédet, az értékbecslést, a hitelt és a biztosítást is ő intézte, amivel rengeteg időt és pénzt spórolt nekünk.

V. Erika

2016 márc. Pályázat

Annyira bonyolultnak tűntek a folyamatok, annyi pályázat volt, ami közül választhattam volna. Azt sem tudtam, melyik irányba menjek egészen addig, amíg nem találkoztam a FinEx pályázatíróival. Köszönöm nekik, hogy megoldották a vállalkozásom és a családom életét!

M. Alexandra

2016 máj. Mobilflotta

Az utóbbi időben rengeteg volt a telefonszámlánk. Ma már gyermekeim is telefonálnak, ami jó, mert így tudom őket a legnagyobb biztonságban. Sajnos ezzel a fizetendő összeg is duplájára, triplájára nőtt. A legjobbkor találkoztam a FinEx mobilflottájával, ahol most összesen annyit fizetek, mintha csak egy telefon lenne a családban, tehát a felét, harmadát. Egymással is ingyen beszélünk, akár órákig is. Köszönöm.